Lid worden

Als je interesse hebt om te komen basketballen, dan ben je op dinsdagavond welkom in Sportcomplex Laco (Stoofweg 3 Grave). Als je eerst contact opneemt met Sander van de Koppel (secretaris@bvgrave.nl) dan zijn de trainers op de hoogte van je komst. Maar je mag ook vrijblijvend komen kijken.

We hebben competitiespelende teams in de volgende leeftijdsgroepen: gemengd U14, U12-1 en U12-2. Daarnaast is er een U16/U18 recreantenteam.

Ook bij het heren recreantenteam zijn nieuwe leden welkom. Voor deze groep geldt dat sportiviteit en gezelligheid tijdens en na de training hand in hand gaan.

Je kunt twee keer meetrainen voor je beslist of je lid wilt worden. Je hoeft niet direct competitie te gaan spelen, eerst een periode alleen trainingen volgen kan ook. De trainers kunnen je hierover meer vertellen.

Als je lid wilt worden, download dan het inschrijfformulier, vul alle gegevens in en lever het in bij je trainer of de secretaris.

 

Afmelden

Indien je het lidmaatschap van de club wilt beëindigen dan kun je dit via het formulier voor afmelding doen. Het ingevulde formulier moet ingeleverd worden bij de secretaris.