Dreamteam BV Grave 10e bij eerste Graafse stadsquiz WIZZIK

Op zondag 4 oktober was het dan eindelijk zover: de eerste Graafse stadsquiz WIZZIK kon beginnen! Natuurlijk mocht een sterke afvaardiging van Basketballvereniging Grave niet ontbreken en zo verscheen ook het Dreamteam BV Grave aan de start van de quiz. In drie uur tijd namen we het op tegen 43 andere, zeer diverse teams uit gemeente Grave en omstreken. Hersenkrakers op het gebied van taal, wiskunde, muziek en Graafse historie kwamen langs. Gelukkig konden we ons ook uitleven op vragen in onze favoriete categorie: sport. En wat te denken van alle leuke doe-opdrachten in het centrum. Wat een prachtig beeld; al die teams rond lopend of fietsend door het centrum, met de formulieren in de hand zoekend naar de juiste antwoorden. Na drie uur zwoegen, zweten, maar vooral na veel gezelligheid en enthousiasme, konden we een nagenoeg volledig ingevuld quizboek terugbrengen bij de organisatie. De dag werd afgesloten met een heerlijk gezamenlijk etentje.

Vervolgens begon het lange wachten… want we moesten nog bijna een week in spanning zitten tot de bekendmaking van de uitslag. Op zaterdag 10 oktober was het dan zo ver. Tijdens een mooie feestavond werd de uitslag van de quiz bekend gemaakt. Wat zou het zijn geworden? Menig teamlid zou tevreden zijn met een plek “in het linker rijtje”. Een enkeling durfde een voorspelling voor bij de beste twaalf aan, maar de uitslag overtrof zelfs de meest positieve voorspelling. Van de 44 deelnemende teams wist het Dreamteam BV Grave een zeer verdienstelijke 10e plek te bereiken!

Dit succes smaakt natuurlijk naar meer, dus volgend jaar gaan we voor een plaats in de top drie!

teamfoto dreamteam 2015 - klein