Vacature Jeugdcommissie

Oproep

Voor de start van het seizoen 2016/2017 heeft Basketballvereniging Grave een leuke vacature openstaan. We zijn namelijk op zoek naar nieuwe leden voor de Jeugdcommissie.

Wat houdt het in?

De Jeugdcommissie zet zich in voor alle jeugdleden van BV Grave met als doel: de kinderen zich prettig te laten voelen binnen het team en hen met veel plezier te laten basketballen. Meer plezier in basketball en betrokkenheid bij het team wordt vooral bereikt door de organisatie van diverse activiteiten op en buiten het basketballveld. Voorgaande jaren zijn allerhande leuke activiteiten georganiseerd: de Pietentrainingen, bandjesdagen, seizoensafsluitingen, noem maar op. En erg leuk voor creatievelingen: er is altijd ruimte voor nieuwe initiatieven!

Interesse?

Heb je interesse om invulling te geven aan deze leuke functie waarin je al je creativiteit kwijt kunt en waarmee je een grote bijdrage aan het sportplezier van de kinderen levert? Neem contact op met het bestuur: bestuur@bvgrave.nl, 06-26873604 (Sander van de Koppel, secretaris) of spreek ons aan op de tribune.