Het stokje is doorgegeven…

Na negentien jaar vol overgave de club als voorzitter bestuurd te hebben heeft Theo Derksen het stokje doorgegeven. Dit gebeurde op de Algemene Ledenvergadering van 4 oktober jl.

Negentien jaar lang was Theo in zijn rol als voorzitter een verbindende factor. Heel letterlijk, want Theo is een man die gelooft in samen-doen. Iemand die gelooft dat je het meest bereikt als je een goede relatie met een ander hebt en daar dus in investeert.

Theo was een heel zichtbare voorzitter. Natuurlijk in goede tijden, als er kampioenen gehuldigd mochten worden, maar ook in mindere tijden. Want die heeft de club ook beleefd. Een tijd van dalende ledenaantallen bijvoorbeeld. Theo was er altijd, of het nu op de tribune, aan de bestuurstafel of bij het vijfde kwart in de kantine was.

Maar vooral was Theo een pragmatische voorzitter. Een van de handen uit de mouwen steken en aanpakken. Wel denken, maar vooral ook doen. Waarbij hij zich gelukkig altijd omringd wist door een sterk medebestuur.

Nu is het mooi geweest. We gaan hem missen als voorzitter, maar Theo is gelukkig niet weg bij de club. Er is nog genoeg te doen waar hij energie in wil steken: het komend jubileum in 2019 bijvoorbeeld, als de club 40 jaar bestaat.

Het stokje is overgegeven aan Wilfried Scholten. En die wensen we vanaf deze plek een mooie bestuurstijd in onze prachtige club toe.