Jubileumfeest met een gouden randje

Basketbalvereniging Grave viert 40-jarig bestaan

Wie de jeugd heeft heeft de toekomst. Dus mochten de jeugdleden van Basketbalvereniging Grave de viering van het 40-jarig bestaan afgelopen zondag in de sporthal aftrappen. Onder het oog van een volle tribune met toegestroomde ouders en oud-leden zorgden Nick Domhof en Hugo de Wit voor een gevarieerd en actief programma waarin de jeugdspelers hun basketbalenergie konden laten stromen.

Daarna was het de beurt aan voorzitter Wilfried Scholten om het middagprogramma feestelijk te openen. En feest werd het, met meer dan 100 enthousiaste leden en oud-leden die elkaar al snel weer wisten te vinden in gedeelde herinneringen.

Behalve tijd om bij te praten, oude foto’s te bekijken, het jubileumclubblad door te bladeren en mee te doen met de ludieke Kahoot-kwis was er ook tijd voor serieuze zaken. Jos van Reen werd in het zonnetje gezet als clubfotograaf en clubbladredacteur en Peter van de Ven werd benoemd tot erelid. Tot hun grote verrassing kregen Theo Derksen en Rita Vruggink onder luid applaus van de aanwezigen de Verenigingsspeld van de Nederlandse Basketballbond opgespeld door afgevaardigde Kees Spitters, voor hun jarenlange verdiensten voor de club.

De organisatie kijkt terug op een grandioze middag. De basketbalvereniging in Grave is na 40 jaar nog steeds springlevend! Voor wie interesse heeft: loop eens binnen op dinsdagvond om een balletje te gooien.

Teams van toen