Nieuw logo voor Basketbalvereniging Grave

Voorzitter Rita Vruggink samen met haar voorgangers Wilfried Scholten (links op de foto) en Theo Derksen (rechts).

GRAVE – Basketbalvereniging Grave heeft op zaterdag 2 juli het seizoen op een gedenkwaardige manier afgesloten. Na de sportieve eindactiviteit voor de jeugdleden was er samen met senioren en ouders alle tijd om onder het genot van een hapje en een drankje terug te kijken op het afgelopen jaar. Een seizoen waarin eindelijk weer een zo goed als complete competitie gespeeld is door de wedstrijdteams. Een jaar waarin een grote bestuurswissel plaatsvond, een jaar ook waarin een  voorzichtig begin is gemaakt met de groei van de club. Tijdens de seizoensafsluiting werd het nieuwe logo van de club aan de leden gepresenteerd. Daarbij is de karakteristieke vorm van het oude logo met de Graafse stadswallen bewaard gebleven, maar is de styling aangepast aan de huidige tijd en heeft het de clubkleuren paars en zwart gekregen. 

Het logo werd op een feestelijke manier onthuld door drie voorzitters: huidige voorzitter Rita Vruggink samen met haar voorgangers Wilfried Scholten en Theo Derksen. Het idee hierachter is dat de toekomst nu eenmaal gebouwd wordt op het sterke fundament dat in het verleden gelegd is. Daarom is de Graafse basketbalvereniging blij met de verjonging die afgelopen maanden heeft plaatsgevonden. Het betekent dat er op de dinsdagavonden weer een U12-instroomteam traint. En nog veel meer nieuwe jongens en meiden van 8 tot 12 jaar zijn van harte welkom. Basketbalvereniging Grave is klaar voor de toekomst. Die is achter de schermen al begonnen, maar begint voor de leden weer op dinsdag 30 augustus.